Trimite un pacient

Trimite un pacient

Dragă coleg,

Iți mulțumesc pentru interesul acordat față de tratamentele pe care le efectuez. Dorința ta de a iniția o colaborare dovedește încă din primul moment o seriozitate aparte și o preocupare sporită față de sănătatea pacienților tăi.

Vreau să te asigur că această colaborare îți va aduce doar beneficii, și îmi permit aici să enumăr o parte dintre acestea:

 1. Timp Economisit – nu va mai fi necesar să petreci timp îndelungat și ședințe multiple pentru a finaliza anumite tratamente endodontice dificile. Orientând pacientul către un medic endodont, te vei putea concentra exclusiv asupra altor manopere, iar astfel, fluxul tău de pacienți se va îmbunătății considerabil.
 2. Un Prognostic Bun – apelând la un medic endodont, îi vei oferi pacientului tău cea mai bună îngrijire de care acesta are nevoie. Endodonția modernă are o șansă de reușită enormă, aproximativ 98% din cazurile tratate ”per primam” vor evolua fără probleme.
 3. Aprecierea Pacientului – după ce vei trimite un pacient către un tratament endodontic specializat, acesta te va aprecia mai mult și va avea mai multă încredere în tine și în tratamentele pe care le vei propune. El va înțelege că singura ta preocupare este binele său, iar pentru a asigura succesul terapiei ai ales să colaborezi cu specialiști în domeniu.
 4. Raporturi De Caz Detaliate – după fiecare pacient, vei primi un raport de caz amănunțit în cadrul văruia va fi prezentat, pe larg, tratamentul recent încheiat (text, poze & radiografii).
 5. Programare Simplă Și Rapidă – poți programa pacientul imediat apăsând pe butonul ”Rezervă Acum”. De asemenea, ne găsești în fiecare zi, de luni până vineri, de la 08:00 la 20:00 la următorul număr de telefon: 0722.578.462. Tu decizi cum vei face programarea, însă indiferent de variantă, vei finaliza procesul în mai puțin de 2 minute.
 6. Câștiguri Numeroase – O colaborare îndelungată îți va aduce numeroase beneficii atât ție, cât și pacienților tăi. Dacă ești curios să afli despre ce anume este vorba, te invit la un tur al cabinetului, pentru putea cunoaște mai bine dotările de care dispun, dar și pentru a înțelege mai bine modul în care lucrez.
 7. Atitudine corectă – Mereu vei avea parte de respectul și onestitatea mea, iar exact din aceste motive te pot asigura că fiecare dintre pacienții pe care îi vei trimite pentru tratamente endodontice se va întoarce, ulterior pentru finalizarea terapiei la tine în cabinet.

Eu îți voi putea oferi următoarele servicii:

 • Consultații și stabilirea unui diagnostic
 • Efectuarea tratamentelor endodontice
 • Efectuarea retratamentelor endodontice
 • Reconstrucții coronare pre-protetice (restaurare bont cu sau fără pivot)
 • Monitorizarea, în timp, a tratamentelor endodontice efectuate

Medicina nu reprezintă o știință exactă și tocmai din acest motiv nu pot fi oferite garanții certe, precum nici prognosticuri sigure referitoare la rata de succes a unei terapii. Tratamentul endodontic este însă un tratament stomatologic predictibil și care oferă șansa salvării unui dinte cu patologie endodontică atâta timp cât se stabilește un diagnostic corect și se întocmește un plan de tratament endodontic corespunzător.

Dr. Moldoveanu Bogdan semnatura_edited-1